Individueel traject

Gun jezelf meer rust in je hoofd en mildheid in je hart. Meld je aan voor een individuele mindfulnesstraining!

Ik wil meer weten over en/of me inschrijven voor:

Hoe ben je bij Mild Mindful terechtgekomen?

4 + 6 =

Aanmeldprocedure

Wanneer je je inschrijft voor een individuele mindfulnesstraining (MBSR), neem ik contact met je op voor een vrijblijvend intakegesprek. Op die manier kunnen we kennismaken en samen kijken hoe je het meeste uit jouw mindfulnesstraining kunt halen. 

Mindfulnesstraining (groep)

Acht sessies van 2,5 uur in Leidschendam of acht sessies van 1,5 tot 2 uur online. Deze groepstraining kost €469,- incl. btw, koffie/thee en een werkboek. Betaalt je werkgever? Dan bedragen de kosten €549,- excl. btw. Je kunt je ook hier aanmelden voor de eerstvolgende groepstraining.

Online workshop mindfulnesstraining

Wil je laagdrempelig kennismaken en ontdekken of een mindfulnesstraining iets voor je is? Volg dan de online mindfulnessworkshop van 1,5 uur voor €19,- inclusief btw. Je kunt je hier aanmelden voor de workshop.

Individuele mindfulnesstraining

De gehele MBSR-training, maar dan individueel. De kosten voor deze mindfulnesstraining bedragen €949,- incl. btw. Je kunt deze individuele mindfulnesstraining kosteloos volgen dankzij het STAP-budget.

Stiltedagen

In elk seizoen kun je genieten van een (online of live) stiltedag met mindfulnessmeditaties, ontspanning en samenzijn in stilte. De kosten voor deze dag bedragen €87,- incl. btw, koffie, thee en een eenvoudige lunch. Je kunt je hier aanmelden voor de eerstvolgende stiltedag.