neem contact op

Gun jezelf meer rust in je hoofd en mildheid in je hart. Meld je aan voor een mindfulnesstraining of stiltedag!

 

Even voorstellen

Mijn naam is Fimke Vellekoop en in 2016 volgde ik zelf, naar aanleiding van burn-outklachten, de achtweekse MBSR-training. In de jaren die volgden kwam mindfulness steeds vaker op mijn pad. Soms zocht ik het bewust op, maar vaker trof het me op onverwachte momenten.

De mindfulnesstraining had een zaadje geplant, dat wortels begon te krijgen. Ik deed af en toe mee aan een stiltedag, ging naar stilteweekends en startte met meditaties, die inmiddels zijn uitgegroeid tot een belangrijk onderdeel van mijn dagelijkse routine.

                    

Mindfulness heeft me veel gebracht: het heeft me leren kijken naar wat er ís, niet enkel naar wat is geweest of wat nog moet komen. Vanuit dat nieuw verworven gevoel van vrijheid, en vanuit het besef dat veel mensen gebaat kunnen zijn bij mindfulness, ben ik Mild Mindful gestart in 2021.

Mild Mindful gaat echter niet over mij. Het gaat over jou en hoe ik jóu kan helpen meer rust, mildheid en ruimte te ervaren in je dagelijkse leven, werk en relaties. Laat me daarom weten wat ik voor je kan doen en neem via het contactformulier contact op!

 

 

Hoe ben je bij Mild Mindful terechtgekomen?

9 + 11 =

Meer weten over Mild Mindful, mindfulness en meditatie? Beluister de podcast op Spotify!

Mild Mindful is aangesloten bij: