mindfulness individueel

Wel behoefte aan mindfulness, maar niet aan een groepstraining? Leer mindfulness ontwikkelen of verdiep je beoefening met individuele sessies.

Mindfulness zonder groep

 

Mindfulness helpt je om stressprikkels te herkennen, waardoor je anders om kunt leren gaan met de gedachtepatronen die je niet verder helpen. Wanneer je meer mindful door het leven gaat, kun je je beter concentreren en makkelijker ontspannen, waardoor de balans in je leven herstelt en je meer kunt genieten.

Wil je je mindfulness trainen, maar heb je geen behoefte aan een groepstraining? Of wil je je bestaande mindfulnessbeoefening juist verdiepen op jouw eigen niveau? Dan is de individuele mindfulnesstraining van Mild Mindful precies wat je zoekt: het volledige achtweekse MBSR-programma, maar dan individueel.

In het individuele traject beginnen we, net als bij een groepstraining, met een vrijblijvend kennismakingsgesprek, waarin we je hulpvraag en je wensen onderzoeken. De training vindt online plaats, maar kan, indien gewenst, ook live plaatsvinden in regio Den Haag.

De kosten voor deze individuele mindfulnesstraining bedragen €949,- inclusief btw. Met het STAP-budget kun je deze achtweekse training zelfs helemaal GRATIS volgen!

Volledige MBSR-training

Acht sessies van 1,5 tot 2 uur

Online of in regio Den Haag

Vrijblijvend kennismaken

Meer rust en balans in je leven

Beter omgaan met stress

Meer genieten

Mindfulness op maat

Zelfinzicht en persoonlijke groei

Bij Fimke heb ik het individuele traject gevolgd en dat was een schot in de roos! Het is intensief en vraagt echt wel wat doorzettingsvermogen, maar het heeft me veel gebracht: ik voel me relaxter, kan beter ontspannen en merk dat zelfs mijn relaties erop vooruit zijn gegaan!

Annelies

Ik dacht vooraf dat mindfulness heel zweverig was en niets voor mij, maar wilde het toch een kans geven en door de workshop heb ik ervaren dat het met die zweverigheid best wel meevalt en dat mindfulness me juist heel erg kan helpen in drukke tijden.

Michiel

Wat fijn dat Mild Mindful op mijn pad kwam. Fimke geeft haar cursus met enthousiasme en veel bemoediging. Ik heb geleerd om meer mindful met mijn chronische pijnklachten om te gaan. Fimke's oefeningen zijn daarbij een geweldige hulp.

Marjon

Meer weten over Mild Mindful, mindfulness en meditatie? Beluister de podcast op Spotify!