een offerte aanvragen

Benieuwd wat mindfulness kan betekenen voor jouw school, docenten en leerlingen? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan door het formulier in te vullen!

Ik wil me inschrijven voor:

Hoe ben je bij Mild Mindful terechtgekomen?

5 + 7 =

Offerteprocedure

Wanneer je een offerte aanvraagt voor Mindful in de klas, neem ik altijd contact met je op voor een vrijblijvend intakegesprek. Op die manier kunnen we samen kijken hoe jouw docenten en leerlingen het meeste uit hun mindfulnesstraining kunnen halen en bespreken we wat praktische zaken. Na het intakegesprek ontvang je per e-mail een aanmeldbevestiging en de factuur. Na betaling van de factuur wordt de inschrijving voor Mindful in de klas voltooid en en is de aanmelding van jouw school bevestigd.

Introductiebijeenkomst op school

Tijdens een introductiebijeenkomst van ongeveer een half uur kunnen docenten en leerlingen kennismaken met mindfulness en meer te weten komen over de mindfulnesstraining op school.

Mindfulness voor docenten

Zeven wekelijkse groepssessies van 1,5 uur. Groepen van minimaal zes en maximaal 12 deelnemers. Mindfulnesstraining op school, na schooltijd. €289,- per docent, exclusief btw en inclusief werkboek.

Mindfulness voor leerlingen

Zeven wekelijkse, klassikale sessies van 45 minuten. Groepen van minimaal zes en maximaal 12 deelnemers. Mindfulnesstraining op school, tijdens of na schooltijd. €189,- per leerling, exclusief btw en inclusief werkboek.