gratis mindfulnesstraining

Volg kosteloos een individuele mindfulnesstraining t.w.v. €949,- dankzij het STAP-budget!

Gratis mindfulness: het STAP-budget

Het STAP-budget is bedoeld om zoveel mogelijk Nederlanders te helpen met hun persoonlijke en professionele ontwikkeling. Daarom kan vrijwel iedereen in Nederlands elk jaar opnieuw aanspraak maken op €1.000,- subsidie. Dit zijn de eisen waar je aan moet voldoen om in aanmerking te komen voor het STAP-budget:

  • je bent tussen de 18 en 67 jaar oud;
  • je woont in Nederland;
  • je hebt dit kalenderjaar nog geen STAP-budget ontvangen.

Jij kunt je STAP-budget inzetten om volledig gratis een mindfulnesstraining bij Mild Mindful te volgen. Belangrijk: schrijf je vóór zondag 2 juli in bij Mild Mindful!

Op 1 mei  start de volgende aanvraagronde en kun je hier je STAP-budget aanvragen. Maak gebruik van deze geweldige kans en schrijf je direct in voor een achtweeks, individueel mindfulnesstraject, helemaal afgestemd op jouw behoeften en hulpvraag!

Individuele mindfulnesstraining

Beter omgaan met stressvolle situaties

GRATIS met het STAP-budget

Acht sessies van 1,5 uur

Online, op een moment dat het jóu uitkomt

Helemaal afgestemd op jouw hulpvraag

Stap 1 - Inschrijven voor een training

Schrijf je in voor de individuele mindfulnesstraining. Je ontvangt per e-mail je STAP-aanmeldbewijs.

Stap 2 - Budget aanvragen

Vraag het STAP-budget aan via https://www.stapuwv.nl/ door in te loggen met je Digi-D. 

Stap 3 - Start je training!

Na goedkeuring kun je direct en zonder kosten starten met jouw individuele mindfulnesstraject!

Inschrijven voor een GRATIS individuele mindfulnesstraining

Ik wil me inschrijven en mijn STAP-aanmeldbewijs ontvangen voor een:

Ik heb het Mild Mindful STAP-budget gevonden via:

Toestemming

15 + 2 =

Goed om te weten: je inschrijving voor het mindfulnesstraject is pas definitief wanneer je STAP-budget wordt goedgekeurd door het UWV. Mocht jouw aanvraag onverhoopt worden afgekeurd, dan wordt jouw inschrijving kosteloos geannuleerd.

Veelgestelde vragen over het STAP-budget

Wat is het STAP-budget?

Met het STAP-budget kun je jaarlijks €1.000 subsidie ontvangen om een training, cursus of opleiding te volgen. Je kunt jouw STAP-budget gebruiken om gratis deel te nemen aan een individuele mindfulnesstraining ter waarde van €949,-, of een (online) groepstraining ter waarde van €469,- van Mild Mindful.

Aan welke voorwaarden moet ik voldoen voor het STAP-budget?

Als je voldoet aan de volgende voorwaarden, kom je in aanmerking voor het STAP-budget:

  • Je bent tussen de 18 en de pensioengerechtigde leeftijd;
  • Je woont in Nederland;
  • Je hebt dit kalenderjaar nog niet eerder STAP-budget toegekend gekregen.

Voldoe je aan de bovenstaande voorwaarden? Schrijf je dan in voor de individuele training!

Wanneer kan ik mijn STAP-budget aanvragen?

Elke twee maanden start er een nieuw aanvraagtijdvak. Het volgende anvraagtijdvak begint op maandag 3 juli om 10.00 uur. Tijdens het vorige aanvraagmoment was het STAP-budget binnen twee uur op en ik raad je daarom aan om op 3 juli ruim vóór 10.00 uur klaar te zitten. Zo vergroot jij jouw kans op je STAP-budget.

Hoe kan ik mijn STAP-budget aanvragen?

STAP-budget aanvragen gaat als volgt:

  1. Schrijf je in voor een training die in aanmerking komt voor STAP-budget.
  2. Wij sturen je binnen een week een STAP-aanmeldingsbewijs toe
  3. Vraag op maandag 3 juli om 10.00 uur je STAP-budget aan via stapuwv.nl
  4. Binnen vier weken ontvang je bericht over de goedkeuring. Je kunt starten met je gratis training!
Waarom moet ik mij vóór 2 juli inschrijven bij Mild Mindful?

Je kunt jouw STAP-budget aanvragen bij het UWV tijdens verschillende aanvraagmomenten. Het volgende aanvraagmoment vindt plaats op maandag 3 juli om 10.00 uur. Om te zorgen dat je op deze dag STAP-budget kunt aanvragen, moet je je vóór zondag 2 juli inschrijven voor een training van Mild Mindful.

Wanneer hoor ik of mijn STAP-aanvraag is goedgekeurd?

Binnen vier weken nadat je aanvraag is ingediend laat het UWV weten of je aanvraag is goedgekeurd. Via stapuwv.nl kun je de status van je aanvraag bekijken.

Bij Fimke heb ik het individuele traject gevolgd en dat was een schot in de roos! Het is intensief en vraagt echt wel wat doorzettingsvermogen, maar het heeft me ontzettend veel gebracht: ik voel me relaxter, kan makkelijker ontspannen en merk dat zelfs mijn relaties erop vooruit zijn gegaan!

Annelies

Wat fijn dat Mild Mindful op mijn pad kwam. Fimke geeft haar cursus met enthousiasme en veel bemoediging. Ik heb in de training geleerd om meer mindful met mijn chronische pijnklachten om te gaan. Fimke’s ontspannings oefeningen zijn daarbij een geweldige hulp.

Marjon

Ik heb de achtweekse mindfulnesscursus gevolgd en dit was een mooie reis naar binnen, waarbij ik geleerd heb om mindfulness in mijn leven te integreren. Ik heb de begeleiding van Fimke als erg fijn ervaren. Ik ben erg blij dat ik dit cadeau aan mezelf gegeven heb en raad dit iedereen aan!

Fabiënne

Even voorstellen…

Mijn naam is Fimke Vellekoop en in 2016 volgde ik zelf, naar aanleiding van burn-outklachten, de achtweekse MBSR-training. In de jaren die volgden kwam mindfulness steeds vaker op mijn pad. Soms zocht ik het bewust op, maar vaker trof het me op onverwachte momenten.

De mindfulnesstraining had een zaadje geplant, dat wortels begon te krijgen. Ik deed af en toe mee aan een stiltedag, ging naar stilteweekends en startte met meditaties, die inmiddels zijn uitgegroeid tot een belangrijk onderdeel van mijn dagelijkse routine.

Mindfulness heeft me veel gebracht: het heeft me leren kijken naar wat er ís, niet enkel naar wat is geweest of wat nog moet komen. Vanuit dat nieuw verworven gevoel van vrijheid, en vanuit het besef dat veel mensen gebaat kunnen zijn bij mindfulness, ben ik Mild Mindful gestart in 2021.

Mild Mindful gaat echter niet over mij. Het gaat over jou en hoe ik jóu kan helpen meer rust, mildheid en ruimte te ervaren in je dagelijkse leven, werk en relaties. Laat me daarom weten wat ik voor je kan doen en neem via het contactformulier contact op!

 

Inschrijven voor een GRATIS individuele mindfulnesstraining

Ik wil me inschrijven en mijn STAP-aanmeldbewijs ontvangen voor een:

Ik heb het Mild Mindful STAP-budget gevonden via:

Toestemming

1 + 4 =

Goed om te weten: je inschrijving voor het individuele mindfulnesstraject is pas definitief wanneer je STAP-budget wordt goedgekeurd door het UWV. Mocht jouw aanvraag onverhoopt worden afgekeurd, dan wordt jouw inschrijving kosteloos geannuleerd.

Mild Mindful is aangesloten bij: