Mindfulness uitproberen?

In 1,5 uur leer je de basis van mindfulness en ervaar je zelf wat het voor jou kan doen. Benieuwd of mindfulness iets voor jou is? Meld je dan aan en doe mee met de online workshop!

Heb je vaak last van stress, piekeren en onrust en

wil je liever:

 

 • Meer genieten van al het moois in je leven?
 • Wat vaker eens de boel de boel laten?
 • Meer in contact komen met jezelf?
 • Innerlijke rust ervaren?
 • Een betere balans krijgen tussen werk en privé?
 • Betere keuzes kunnen maken?
 • Meer liefde voelen voor jezelf en de mensen om je heen?
 • Iets goeds doen voor je mentale gezondheid?

  Misschien is de workshop mindfulness dan wel iets voor jou!

  Mindfulness biedt je de kans om stressprikkels eerder en beter op te vangen, waardoor je anders om kunt leren gaan met gedachtepatronen die je niet verder helpen. Het helpt je beter te concentreren en je gemakkelijker te kunnen ontspannen, waardoor de balans in je leven terugkeert en je meer kunt genieten.

  Nu begrijp ik dat je niet – vanuit het niets –  een training wilt volgen die acht weken duurt. Daarom heb ik een online workshop mindfulness speciaal voor jou ontwikkeld: in 1,5 uur maak je kennis met mindfulness op een laagdrempelige manier. Je leert de basis van mindfulness en wat stress met je doet, maar bovenal laat ik je het ervaren door verschillende oefeningen en meditaties

  Even voorstellen!

   

  Hoi, ik ben Fimke en ik ben mindfulnesstrainer. Met Mild Mindful help ik jou om meer rust en compassie te creëren in je dagelijks leven.

  In 2016 volgde ik zelf een achtweekse MBSR-training en in de jaren erna kwam mindfulness steeds vaker op mijn pad. Ik bezocht stiltedagen, ging in retraite en groeide in mijn meditatiebeoefening. Mindfulness hielp me dichter bij mezelf te blijven en zorgde ervoor dat ik beter met stress leerde omgaan.

  Inmiddels ervaar ik de meerwaarde van mindfulness vrijwel elke dag. In mijn werk als docente Nederlands op een middelbare school, maar ook gewoon als dertiger in onze gejaagde samenleving. Mindfulness heeft me zo ontzettend veel gebracht, dat ik in 2021 besloot de trainersopleiding te volgen en Mild Mindful te starten.

  Wat anderen zeggen over de mindfulnesstraining, mijn begeleiding en stiltedagen…

  Bij Fimke heb ik het individuele traject gevolgd en dat was een schot in de roos! Het is intensief en vraagt echt wel wat doorzettingsvermogen, maar het heeft me ontzettend veel gebracht: ik voel me relaxter, kan makkelijker ontspannen en merk dat zelfs mijn relaties erop vooruit zijn gegaan!

  Annelies

  Wat fijn dat Mild Mindful op mijn pad kwam. Fimke geeft haar cursus met enthousiasme en veel bemoediging. Ik heb geleerd om meer mindful met mijn chronische pijnklachten om te gaan. Fimke’s ontspanningsoefeningen zijn daarbij een geweldige hulp.

  Marjon

  Ik heb de achtweekse mindfulnesscursus gevolgd en dit was een mooie reis naar binnen, waarbij ik geleerd heb om mindfulness in mijn leven te integreren. Ik heb de begeleiding van Fimke als erg fijn ervaren. Ik ben erg blij dat ik dit cadeau aan mezelf gegeven heb en raad dit iedereen aan!

  Fabiënne

  Dit is wat je leert tijdens een online workshop mindfulness!

  hoe mindfulness werkt

  de praktijk: oefenen

  wat stress met je doet

  Praktische zaken op een rijtje

  DATA

  Er zijn meerdere data beschikbaar, maar de workshops vinden altijd plaats op een doordeweekse avond of op vrijdagochtend.

  LOCATIE

  Online in Google Meet, je ontvangt een link.

   

  INVESTERING

  Eenmalig €19,- inclusief btw 

   

  BENODIGDHEDEN

  Tijdens de workshop: de bereidheid om je open te stellen, te onderzoeken en te leren.

   

  EXTRA’S

  Kies je er na de workshop voor om je in te schrijven voor een volledige mindfulnesstraining (MBSR)? Dan worden de kosten van de workshop in minder gebracht op de prijs van de achtweekse training!